کد مطلب: 79074
دايي:حاضر نيستم تحت هر شرايطي در پرسپوليس بمانم
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 834
به گزارش سلام لردگان به نقل از دانا شنيديم محمد دايي برادر علي دايي و کمک او در ليگ سيزدهم در يکي از فروشگاهاي بالاي شهر تهران و در حضور بهزاد غلامپور و چند نفر ديگر که از او در مورد سکوت علي دايي در خصوص اتفاقات اخير در پرسپوليس سوال کردند گفته علي حرف براي گفتن زياد دارد فعلا منتظر است تا ببيند در پرسپوليس چه اتفاقاتي مي افتد آن وقت اگر لازم شد همه مسائل پشت پرده پرسپوليس را افشا مي کند تا مردم و هواداران بفهمند که در پشت پرده چه اتفاقاتي مي افتد.»
به گفته برادر دايي وي خواهان اين مساله است که در پرسپوليس بماند اما او حاضر نيست براي اينکه بماند با هر شرايطي کنار بيايد.
محمد دايي در اين باره گفته قرار است تيم برود در جام باشگاههاي آسيا بازي کند آن هم بعد از سال ها پس بايد تيمي براي ليگ چهاردهم بسته شود که بتواند در بازي هاي آسيايي هم حرفي براي گفتن داشته باشد.
انتهاي خبر